KEBABREPORTERS

De site waar het allemaal om draait.

KEBABREPORTERS header image 2

Het beste van 2012.

29 december 2012 door Jan Beton · 2 reacties

Aangezien het jaar, in tegenstelling tot de aarde, wel bijna ten einde loopt is het weer tijd voor de lijstjes. Ik zal niet achter blijven. Al was het niet echt een spannend kebab jaar. Het begon zo goed, dat wel. En aangezien het technisch gezien gewoon 2012 was, en erg goed, ga ik op de eerste plaats een tent zetten waar de meeste van jullie niet zo snel zullen komen.

Dus bij deze de beste van vorig jaar.

Dan nu de taak wat goede broodjes uit de Nederlandse zaken te vissen. Lastig. Ik denk dat dit broodje een tweede plaats verdiend.

Op 3.  Hey, wacht eens even. Dat is geen broodje! Geen idee hoe die hier terecht is gekomen, alweer een Facebook actie? Nou ja, met een overweldigende hoeveelheid stemmen schijnt het wel te moeten. En dan te bedenken dat deze kebablijstjes verre van democratisch zijn en we dus niet aan stemmen doen. Nou ja, het zij zo.

Deze was standaard maar best te doen.

En de laatste.

Lijstjes maken is me wel eens beter afgegaan. Of nou ja; moeilijker, omdat er meer keus was. Laten we hopen dat 2013 meer kebab gaat brengen. En een wederopstand van Bert. Misschien zelfs een tour. En pareltjes onder de kebab. Ik wens jullie allemaal nog veel broodjes kebab toe!

Tags: · , , ,

2 reacties tot nu toe ↓

  • 1 Tedje Agga // dec 29, 2012 at 14:06

    Huh? Is die keer dat we gingen toeren in Groningen en Zwolle alweer langer dan een jaar geleden joh?

  • 2 Jan Beton // dec 29, 2012 at 14:44

    Was vlak voor kerst vorig jaar ja.

Reageer