KEBABREPORTERS

De site waar het allemaal om draait.

KEBABREPORTERS header image 2

Ethem’s, Tiel

26 maart 2013 door Bert · 6 reacties

Gratis vreten. Wie wil dat nou niet?

IMG_7907

Zoals ik in mijn vorige report aangaf word ik inmiddels dik betaald om dit soort achterlijke stukjes te schrijven. Dik genoeg om een ander mijn eten te laten koken en het naar mijn huis te laten brengen. Ik word zelfs zo dik betaald dat mevrouw Bert haar eten zelfs ook nog bezorgt kon worden. Nou is mevrouw Bert geen hele grote eter maar het kon er nog wel vanaf.

Afgelopen week had ik dus geen zin om te koken en bij gebrek aan een auto en lente ook geen zin om de deur uit te gaan. http://www.justeat.nl had mijn account van voldoende geld voorzien dat ik 2 maaltijden kon laten bezorgen. Het enige wat ik hoefde terug te doen was een keer hun site te noemen in mijn report. (zie hierboven) Toffe actie al zeg ik het zelf. Ik had nooit verwacht ooit nog eens de kans te krijgen een sell out te worden.

Nou wist ik al een tijdje dat er een nieuwe zaak in Tiel zat genaamd Ethem. Voorheen was dit de Big Snack. Diegene naast de Intersport.  Hun andere zaak tegenover de albert heijn werd al een tijd bewoont door Daisy’s to go. De verkopen zullen momenteel niet al te best zijn maar dat is in ieder geval een uitstekende ijssalon! Big snack was een wat mindere kebabzaak. Mijn report zal er ongetwijfeld aan hebben bijgedragen dat deze zelfstandige ondernemer failliet is gegaan waardoor zijn kinderen geen kerstcadeaus kregen afgelopen jaar.

Deze nieuwe zaak Ethem bleek dus in het bezorgassortiment van Justeat te zitten. Hartstikke mooi. Eenvoudig was via hun menulijst een keuze te maken van wat ik allemaal wilde hebben. Vanaf 15 euro werden er geen bezorgkosten gerekend. Als snel kwam ik dus op exact dat bedrag.  2 broodjes döner waarvan 1 speciaal, een gehakstaaf, 5 hotwings en wat kipnuggets. Ik kon zelfs nog even melden dat mijn zwager allergisch is voor kiwi.  Rond 6 uur was ik klaar met bestellen en binnen 50 minuten zou mijn maaltijd afgeleverd worden.

Nou zou ik deze zaak tot de grond toe af kunnen branden maar zoals jullie al hebben gelezen werd deze bestelling thuis bezorgd. Uit hun dubbele administratie zouden ze dus zo kunnen achterhalen waar ik woon. Wat nu gaat volgen is dus een lovend report!

20 minuten nadat ik had besteld ging de telefoon. Met Ethem, U heeft zojuist een bestelling geplaatst en nu zie ik staan dat uw zwager allergisch is voor kiwi. Wij gebruiken geen kiwi in onze kebab meneer. Bedoeld u misschien komkommer? Ik gaf aan dat mijn zwager niet zou meeeten. Binnen een half uur zou de bestelling ter plaatse zijn.

Weer 20 minuten later ging de bel. Een vrolijke kebabbezorger voor de deur met een tas vol voer. op de folie stond duidelijk aangegeven welk broodje de “speciaal” was. Tegen mijn vooroordelen in moet ik melden dat dit een goede bezorgmaaltijd was. Het broodje was niet klef maar nog krokant. De sla was niet warm maar nog vers en het vlees was zeer goed te eten. Het enige dat was mis gegaan was de saus. Hiervan was geen plastic bakje meegegeven en het zat vrijwel niet op het broodje. Dit zal ongetwijfeld hebben bijgedragen aan het niet zompig zijn. Gelukkig had ik nog een fles Yildriz in de koelkast staan. De kipnuggets en gehaktstaaf waren standaard snackbarharses voer en de hotwings waren lekkerder.

Mits je thuis nog wat knoflooksaus hebt staan kun je hier dus met een gerust hart bestellen.

Niks mee mis

Ethem’s
Hoogeindsestraat 9
4001 AA Tiel

0344-611606

https://www.google.nl/maps/place/Hoogeindsestraat+9,+4001+AA+Tiel/@51.8880907,5.4322033,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x47c6f80e5be0173d:0x48e6c78aad0b546c?hl=nl

Tags: · , ,

6 reacties tot nu toe ↓

 • 1 Jan Beton // mrt 26, 2013 at 20:59

  Dit stuk was nog leuker geweest als er ineens een plakje kiwi op je broodje had gezeten. Je zou het bijna kunnen verwachten. Maar dit stukje smaakt mij naar meer, ga je nu weer vaker schrijven, alsjeblieft?

 • 2 Bert // mrt 26, 2013 at 21:01

  Dat is wel het plan..

 • 3 Tedje Agga // mrt 26, 2013 at 21:31

  Heheh Bertjuhhhhhhhh :)

 • 4 Captain Kebab // mrt 26, 2013 at 22:25

  Als een andere webstek wil dat ik baggerstukjes ga schrijven tegen betaling doe ik dat. Ik heb namelijk geen ruggegraat.

 • 5 Captain Kebab // mrt 26, 2013 at 22:25

  Ik heb ook geen computerskills en ben aardslui, anders had ik mijn ingestuurde shit zelf wel neergeplempt.

  Verder cool stukje.

 • 6 bas // mrt 27, 2013 at 08:49

  sell out

Reageer