KEBABREPORTERS

De site waar het allemaal om draait.

KEBABREPORTERS header image 2

Döner Kebab House – Rembrandtplein Amsterdam

25 april 2011 door Bas · 2 reacties

Ook al kan je hier niet zoveel mee....ik plaats hem toch!

De laatste mooie dagen werden ingeleid door vrijdag vrij te krijgen van mn werk zodat mn second half en ik naar, wederom, een gitaarconcert konden gaan te Amsterdam.
Ditmaal zouden we de Trouw bezoeken, waar het, uit Portland afkomstige, drietal van de Thermals het entertainment zou verzorgen.
Na enkele omzwervingen via de immer aan te raden griek ‘Nostimo‘ in de wijk Westerpark en het Marnixplantsoen waar een hele zwik aan hipsters en oude helden de skatebowl onveilig maakten, belanden we aan een drankje in cafe Cuba.
Makkelijk om de metro te pakken vanaf daar…en wie zijn wij om daar geen gebruik van te maken?
Nog veel beter dat die aardige kerel van Concerto waar ik die middag kaartjes wilde kopen mij de nieuwe cd aanbood plus twee gastenlijstplaatsen!
Het optreden was tof en het voorprogramma was grappig, we dronken enkele biertjes en verlieten het pand een paar uur later in kennelijke staat.
Althans, mn vriendin fungeerde als een blindegeleide hond en ik, raad maar, als de blinde die geleid moet worden.
Schijnbaar bevond ik mij op de grond, waar dat lieve chickie van me met gebroken glas een nieuw gat aan het prikken was in mn riem.
Dat kan alleen maar betekenen dat ik aan het afvallen ben!
Dat kan alleen maar beteken dat hier iets niet goed gaat!
Eenmaal richting de Duivel, wat een kutidee was, liepen we over het Rembrandtplein.
Waarom een kutidee? Ik hou niet meer van hiphop, tenzij het gaat over bitches, coke handelen en het zwaaien met blaffers, dan vind ik het wel te pruimen. Maar een tent die de Duivel heet en niet strictly METAAAAAAAAL draait, daar kan ik mn hoofd niet omheen krijgen.
Goed, wat zien ik? Döner kebab house Rembrandt…geen clou waar ik het moet plaatsen op het plein, maar een veilige gok is daar rond de Coco’s ergens.
Ik kom hier nooit, kut Escapevolk, kutCoco’s, kuttenten vol kutmensen die per direct overboord mogen.
Jantje’s Verjaardag, Cooldown Café….oh oh ooooh, wat een teringtenten! Alles wat dit land zo ontiegelijk dom, rechts en vervelend maakt zie ik terug op dit rottige plein. Sorry, ik ben net opgestaan en heb spierpijn, mn fiets staat op het station en mn koelkast is leeg.

Er werd vier euro afgetikt voor een broodje kebab en wat patat gescoord voor mn begeleidster.
Vrolijke gasten moet ik zeggen. Fotootje geen probleem, maar er zullen wel legio lamme gasten hier staan te zeiken..het blijft natuurlijk wel het Rembrandtplein.
Conclusie; dit was een gemiddeld broodje.
Maar toch krijgen ze enige extra credits en wel om het feit dat ze gewoon gemiddeld leveren op een plek waar je verwacht dat de kantjes eraf worden gelopen. Ja toch? Veel toeristen en boeren om af te zetten en dan niet flauw zijn maar vrolijk staan te werken na middernacht…ik vind het wat waard.

Daarnaast, deze tent is tot laat open, wat altijd fijn is als je met extra gaten in je riem op zoek bent naar een goede vulling.

Tags: · , , , ,

2 reacties tot nu toe ↓

  • 1 Arjan // apr 25, 2011 at 11:35

    goed he, the thermals.

  • 2 peter schaap // apr 26, 2011 at 19:00

    Ziet er gaaf uit dat optreden. Broodje ook…

Reageer