KEBABREPORTERS

De site waar het allemaal om draait.

KEBABREPORTERS header image 2

Venetië Mestre: hoeren, bier en Indische kebab

10 juli 2009 door Peter Schaap · 3 reacties

DSC03659 (Medium)

Vettig en melig broodje dat toch best lekker was

Neem twee ruimtes. Zet in de één wat statafels, hang in de ander een kebabrol en verkopen maar, moeten deze Indiërs gedacht hebben. Het oogt nogal saai maar goed, we komen voor een broodje vlees. En we hadden net een fles rode wijn cola op, dus met de sfeer zat het wel goed.

De tent bevindt zich in de straat voor station Venetië Mestre (Italië). Station uit, alsmaar rechtdoor totdat je links een lege ruimte met een kebabrol ziet. Hier geen water, bootjes en koffie van tien euro. Dit is een of andere duistere voorstad van het echte Venetië. Met licht ziet alles er best mooi uit maar de straat waar deze toko zit, verandert ’s avonds in een soort tippelzone. Mocht je behoefte hebben aan een portie kebab en een portie betaalde seks dan ben je hier op de juiste plek. En ze verkopen er ook nog eens betere wiet dan in Amsterdam beweerde een dealer.

Nu het broodje. Ziet er goed uit, wat vettig maar goed gevuld. Genoeg vlees, goede verdeling. Sla zit onder het vlees verstopt en omdat het een langwerpig broodje is, heb je bij elke hap een beetje van alles. Saus was in orde. Eigenlijk had dit broodje maar één echt minpunt en dat was het broodje. Zelf gebakken maar erg melig. Dat verpestte een hoop.

De schade ben ik even vergeten. Dacht iets van drie euro vijftig. Goed te doen in ieder geval. Geen megabroodje, gewoon lekker weg te happen. Voor de grote eters is het iets te klein misschien. Ze verkopen ook nog lekkere Indische maaltijden die je bijvoorbeeld als toetje kunt halen.

Tip: even verderop zit een avondwinkel met goedkoop koud bier, dat vult ook prima. Heb je nog meer honger dan zit nog iets verder een pizzatoko met megapizza’s. Oh, en koud bier. Mocht je avondwinkel bier vroegtijdig op zijn, deze pizzatent is tot heel laat open…

https://www.google.nl/maps/place/Via+Trento,+30100+Venezia,+Itali%C3%AB/@45.4852249,12.2269706,17z/data=!4m2!3m1!1s0x477eb431b32af4e7:0x86c84005abf983b2?hl=nl

Tags: · ,

3 reacties tot nu toe ↓

  • 1 schuurmachine // jul 11, 2009 at 09:49

    mestre ille ghetto steez

  • 2 MC Hammer // jul 13, 2009 at 10:23

    Niks lekkerders dan je mond spoelen met vettige Indonesische kebab na een Venetiaanse hoer op een oerhollandse befbeurt getrakteerd te hebben, lijkt me.

  • 3 petertje // jul 14, 2009 at 08:46

    Mijn idee. Alleen komen die hoeren pas na sluitingstijd van deze tent de straat op…

Reageer