KEBABREPORTERS

De site waar het allemaal om draait.

KEBABREPORTERS header image 2

Utrecht, Mehtap

13 juni 2011 door Bert · 6 reacties

Wat een dag was dat. 2 weken geleden. Of was het zelfs 3 weken geleden? Ik moet in ieder geval duidelijk echt weer vaker gaan schrijven maar goed… Het was dus zo’n 2 à 3 weken geleden. Ik had net pauze op mijn werk en de telefoon ging. Met Bert… Hoooi met Delicatesther. Heb jij zin om vanavond op tv te komen? Uhmmm nee niet bepaald, maar hoezo? Delicatesther legde uit dat de Madiwodovrijdagshow overwoog om die avond een item over kebab te doen en daar een kebabreporter bij wilde hebben om zijn/haar mening te geven. Helaas was tot nog toe geen van de reporters bereid om naast Paul de Leeuw te staan. Oké ik bel je zo terug. “Rustig” at ik verder van mijn broodje kroket. Help… wat nu? schoot er door mijn hoofd. Ik ben al niet al te best met mensen. Vooral niet in ongemakkelijke situaties en bovenal er totaal geen voorstander van om met mijn bek op de nationale televisie te komen. Maar dit ging verdomme wel over kebabreporters. Helaas een programma met niet veel meer kijkers dan koffietijd maar wel op nationale tv en het is live. Wat als Paul de Leeuw bijdehand gaat lopen doen zoals altijd. Ik trek die gast sowieso al slecht maar sla ik dicht of haal ik uit. Al snel had ik toch de knoop doorgehakt. Fuck it… Alles voor de zelfpromo. Ik zou het gaan doen. Als het moest zou ik zelfs om Paul zijn kutgrappen lachen om onze site meer onder de aandacht te brengen. Gelukkig zou Delicatesther me bij staan in deze kwelling. Nu werd het wachten of het überhaupt door zou gaan. zenuwen, zenuwen. 4 uur later belde Delicatesther naar de regie want we hadden nog steeds niets gehoord. Oh, uh ja, het item is geschrapt. En morgen is de laatste show dus verwacht maar niet dat er nog iets gaat gebeuren. Zo gaat dat bij ons… klonk er geïrriteerd aan de andere kant van de lijn. Ze hadden niet voor de lammetjes gekozen maar voor het zeug Patty Brard. Jammer maar helaas. Gelukkig niet met mijn bek op tv maar ook geen promotie voor de site.

Genoeg gelul over dit drama. Van al dat gedoe had ik honger gekregen en dat kon maar op één manier worden opgelost. Een nieuwe zaak testen. Gelukkig wist ik er een in de buurt van het station in Utrecht waar ik nog niet was geweest. Tussen de Kanaalstraat en de Vleutense weg zit links van de naar mijn weten kleinste Albert Heijn van Nederland shoarma en pizzaria Mehtap. Voor € 3,50 haal je hier een klein broodje met standaard receptuur. Brood, vlees, sla, komkommer, tomaat, sambal, knoflook. Helaas viel het me tegen. Het broodje had te lang onder de grill gelegen waardoor het half toast was. Het vlees uit de au bain marie was standaard en lauw-koud. De komkommer was in te grote brokken gesneden. Het enige goede van het broodje was de sambal. Ook paste het niet allemaal in het broodje maar wat ik over hield van wat eruit was gedonderd kon ik ook al niks mee. Al met al dus een echt mislukte kebabdag… Crack!

 

Damstraat 54
3531 BW Utrecht
030 2910192

https://www.google.nl/maps/place/Damstraat+54,+3531+BW+Utrecht/@52.3464687,4.9176942,17z/data=!4m2!3m1!1s0x47c66f68ad322053:0x26ec60fefc3765c?hl=nl

Tags: · , , ,

6 reacties tot nu toe ↓

 • 1 Tedje Agga // jun 13, 2011 at 19:36

  hahaha bertjeeeeeeeeeeeee ouwe king

 • 2 bob kepap // jun 15, 2011 at 06:28

  Kijk ik naar de foto, moet ik aan Paul de Leeuw denken. Goed gedaan dus.

 • 3 peter schaap // jun 15, 2011 at 10:44

  Wat een doffe ellende.

 • 4 Arhur // jun 24, 2011 at 18:43

  Pizza’s daar zijn ook niet echt lekker, wel 5 euro per stuk (allemaal).

 • 5 Jantje // mrt 19, 2013 at 22:53

  Volgens mij de beste Pizzaria in Utrecht..
  Vriendelijke personeel, altijd vers, altijd lekker ,
  altijd schoon, en vaste lage prijzen..

 • 6 Tedje Agga // mrt 20, 2013 at 15:50

  Volgens mij niet.

Reageer