KEBABREPORTERS

De site waar het allemaal om draait.

KEBABREPORTERS header image 2

Tasty Corner, Den Haag

12 oktober 2015 door Frans van 't Haagje · 4 reacties

IMG_9897Mijn laatste kebabreport is alweer ruim een haf jaar geleden, maar dat valt deels te wijten aan het feit dat ik weinig boeiende kebab heb gegeten in die periode. Nu dien je als volledig objectief en betrouwbaar kebabreporter natuurlijk verslag te doen van alle nieuwe kebab die je eet, maar ik moet al genoeg stukken tekst schrijven. Dus, als het even kan wanneer ik voor mn laptop zit, beperk ik me vooral tot muisklikken en dom in mezelf lachen en, als ik dan tóch iets moet schrijven, kom ik meestal niet verder dan ‘toy’, ‘bout’ en ‘YOLO’.

Maar goed een nieuw kebabreport dus, de Tasty Corner in Den Haag. Vanwege mijn reeds verklaarde en bovenstaande aversie jegens het schrijven van stukken tekst, zal ik proberen dit report zo kort en krachtig mogelijk te houden.

De Tasty Corner is een naam waarbij je niet meteen denkt aan kebab. Dit is onterecht, want de Tasty Corner kickt ass. Heel veel ass. Deze kebabmeester is gelegen in een overwegend blanke en met expats gekoloniseerde buurt van Den Haag (Bezuidenhout), waar goeie Turkse, Surinaamse en Chinese eettentjes nog steeds zeldzaam zijn. Een gat in de markt dus, als je het goed aanpakt. Niet zoals Oranje, die iets verderop in dezelfde straat zit.

Wat betreft kebabverslaggeving ben ik altijd eerlijk geweest, zowel positief als negatief. Deze modus operandi blijft gehandhaafd, dat moge duidelijk wezen.

Dus, de Tasty Corner onder de loep, let’s go!

Het is een mooie zaak, die ruim doorloopt naar achter. Niet je standaard kebabtoko, maar meer een restaurantje. Alles is mooi schoon en goed onderhouden, de kebabverkoper is vriendelijk en slagvaardig, je hoeft niet lang op je eten te wachten. Daarbij levert hij beslist geen half werk. Niks geen vlees ‘uit het bakkie’ of een of ander duister pannetje of oventje, neen, hier wordt speciaal voor iedere klant de rol aangezet en een verse portie vlees afgefikt. Bonuspunten dus voor deze gozer. Je kan kiezen uit kalf of kip, helaas geen lam, maar ja…De saladebar is uitgebreider dan normaal en het broodje is lekker groot, vers en wordt even geroosterd, totdat je die mooie streepjes erop krijgt waar wij zo van houden. Zo even uit mn hoofd krijg je hier op je broodje: sla, tomaat, witte ui, rode ui, witte kool en rode kool, afgetopt met een groen kruidenpoedertje…gedroogde peterselie, gok ik. De hoeveelheid vlees is zeer riant, echt een maaltijdbroodje waar je vol van zit. Niet slecht voor 3,75. Plus je krijgt de flessen sambal en knoflooksaus erbij, zodat je zelf naar hartenlust kan blijven aanvullen. Iets wat ik altijd wel waardeer, mits de flessen schoon gehouden worden, zodat je niet met andermans poepbacillen aan je handen je broodje zit te vreten. Gelukkig is alles bij de Tasty Corner schoon, dus heb ik hier wel vertrouwen in. De verdeling van die ingrediënten zou iets beter kunnen met meer groente achterin het broodje, maar voor de rest is het perfect. Ik zeg de nieuwe nummer 1 van Den Haag. Echt waar, de Tasty Corner is master en ik zou iedereen aanraden om daar kebab te halen als je in het Bezuidenhout bent of op Centraal Station en niet te beroerd bent om ff 5 minuten te lopen.

Enige minpunt is de muziek bij de Tasty Corner, fucking hinderlijke flipflop met knabbel en babbel autotune stemmetjes die je eetbeleving toch wel enigszins verstoort. Toen kwam er reclame: Funnix Radio of hoe schrijf je dat? Fun-X? Fun niks? Boeiend ook…tering bende…mens onwaardige baggerzooi…zet voortaan alsjeblieft iets anders op, dan bestel ik misschien wel nog een bakkie thee met wat baklava ofzo.

Eindoordeel Tasty Corner: 4 van de 5 schapen…8 op een schaal van 10 ongeveer.

Adres: Theresiastraat 47, Den Haag.

https://www.google.nl/maps/place/Theresiastraat+47,+2593+AA+Den+Haag/@52.0834907,4.3290695,17z/data=!4m2!3m1!1s0x47c5b711a70e053b:0xc86a3011080cfe0c?hl=nl

Tags: · , ,

4 reacties tot nu toe ↓

 • 1 bas // okt 12, 2015 at 12:40

  hahahahahahahaha funx hahahahaha die shit is echt kut

 • 2 Tedje Agga // okt 12, 2015 at 12:44

  Ja echt instant oorkanker dat Fun-x….manmanman

 • 3 Tedje Agga // okt 18, 2015 at 18:17

  Leuk detail: Net weer wezen eten bij de Tasty Corner. De collega van bovenstaande kebabber was er en had dit report gelezen. Wat denk je? Mn ingrediënten waren perfect verdeeld en Fun-x radio was vervangen door gewoon nikszeggende Top 40 muziek die zich rustig op de achtergrond bevond.

  Hier is de klant dus nog steeds koning, wat een topzaak.

 • 4 Bimboembam // okt 24, 2015 at 17:52

  Het is zaterdag half 7 en ze zijn al dicht.
  Ben er speciaal voor uit Meer & Bosch met bus 24 gekomen :/

  Probeer nu een kebabboer verder in de Theresiastraat uit (nummer 34).

Reageer