KEBABREPORTERS

De site waar het allemaal om draait.

KEBABREPORTERS header image 2

Utrecht, bakkerij Berat

31 juli 2011 door Jan Beton · 2 reacties

 

Nog steeds op een missie om Bert zijn ongelijk te bewijzen, en mijn maag tevreden te stellen werd ik gelokt door de mooie foto. Nee, dat is trouwens niet waar. Ik werd gelokt door de schreeuwende lichtbak aan de gevel, en het feit dat deze zaak nog niet aan Bert’s niets ontziende honger ten prooi was gevallen. Maar toen ik de zaak naderde zag ik op een promotiefoto die de zaak siert een pepertje. Op een broodje kebab. Zou het dan toch?

Nee. Nee. Nee. Na eerdere hints die ik die morgen mocht ontvangen (dicht, dicht, open maar nog geen kebab) had ik mijn verlies moeten nemen als een man. Maar nee, ik moest en zou natuurlijk doorgaan. Het resultaat? Zeker geen pepertje. Ook niet in de sambal. Redelijk broodje, maar wat heb je daar aan als de vulling niet in orde is? Een vulling bestaande uit laf kippenvlees. En met laf bedoel ik ook laf. Niet eens cup-a-soup kip smaak, en zeker geen poelier grill achtig vlees. Ik zit hier krampachtig te bedenken of ik nog meer over dit broodje weet. Enige maanden na mijn laatste Dappermarktbroodje zou ik alsnog een tof report daarover kunnen schrijven. Of over Apeldoorn. En een paar dagen na dit broodje komt er niet eens een volledig report uit mijn vingers over dit broodje. 3,50 Euro weggegooid geld, geen blijvende indrukken, zelfs de slechte ervaring ben ik alweer vergeten.

Bakkerij Berat Wallesteinlaan 11-15, 3554 HM Utrecht

https://www.google.nl/maps/place/Bakkerij+Berat/@52.114609,5.0896386,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x47c66f07c12f5a7d:0x123067286e68e787?hl=nl

Tags: · , ,

2 reacties tot nu toe ↓

  • 1 Tedje Agga // aug 1, 2011 at 07:31

    Pfff dappermarkt kebab…praat me er niet van…ik was afgelopen weekend in Amsterdam om 3 redenen, waarvan een broodje dapperkebab eten zeker in de top 2 van belangrijkste activiteiten stond….kom ik aan op de dappermarkt, zijn die lijers gewoon pleite, op vakantie! Gooooooodverdomme! DAT was me toch een partij kut zeg hee…het onbeantwoorde verlangen, die machteloosheid….tergend.

  • 2 Bas // aug 1, 2011 at 20:35

    dramatisch, gelukkig weet ik nu dat ik nog effe moet wachten voor ik de tocht maak…

Reageer