KEBABREPORTERS

De site waar het allemaal om draait.

KEBABREPORTERS header image 2

Kebab Central Turkish Centrale Kebap Ristorante Pizza Grill Caffee

30 januari 2017 door Bob Kepap · Geen reacties

Wel hier. Gunder ook wel. De kracht van kebab reporters is dat een bevooroordeelde reporter ooit eens met groot enthousiasme een oordeel heeft gegeven waar je iets mee kan. Of niet natuurlijk.
IMG_0686

Zeker als je zelf de reporter was, dan heb je iets om op terug te kijken en om ontwikkeling van kwaliteit te meten (ok, niet heel waarschijnlijk, maar de theorie is mooi).
Dus ik blij aan de slag in het zoekvenster met “Milaan“. Been there, ate that! Vier mooie verhalen, inclusief sexy ondergoed komen in beeld, maar verder: Helemaal niets meer van mijn eerdere goede ervaring te vinden. Wel geschreven, nooit geplaatst!
Dus nu alsnog en even snel. Als je in Milaan het centraal station uitkomt zie je links van het plein voor het station McD. loop daarheen en er niet ver naast, op Piazza Duca d’Aosta, 12 zit Centrale Turkish Kebap. Als je googelt krijg je vier verschillende namen, maar bij nummer 12 moet je zijn. Ik ging voor de Shish Kebab en een linzensoep. Met koffie en ayran ben je €18,– kwijt. Normaal is alleen de prijs al voldoende om de tent tot op de grond af te branden. Wat heet, om de Turken een brief te schrijven dat het voedsel naar Gullen smaakt.
Helaas, het zal niet zo zijn. Ik vind het een top tent. Om te beginnen is er niet één morsige kebabber, eventueel bijgestaan door een semi-crimineel neefje met scooter en pet.
Er is personeel. Er zijn obers, bakkers, koks en er is een eindbaas. Die zijn allemaal vriendelijk en kijken hoe ze je kunnen helpen.
De kebap was een bord met rijkelijke salade, sauzen in bakjes, olie en azijn voor over de salades, rijst en tot in perfectie gebakken rundvlees. De tomaat en de peper waren goed gegrild.
Het was me niet duidelijk of het gevlochten plaatbrood voor de soep of de kebab was bedoeld, maar ik zag hem uit de oven komen, dus warm en vers.
Verder is de tent schoon. Niet dweil schoon, maar glimmend.
De tent is verder eenvoudig met een fors aantal tafeltjes en héél véél klanten.
Zelden sluit je een maaltijd kebab af met een dubbele espresso. Hier kan het!

Tags: · , ,

0 reacties tot nu toe ↓

  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Reageer