KEBABREPORTERS

De site waar het allemaal om draait.

KEBABREPORTERS header image 2

Eethuis Rosalina, Maastricht

26 oktober 2015 door Bijdrage · 2 reacties

image (17)

Bijdrage uit Maastricht

Omdat het nationale kebabdag was moest er getest worden uiteraard. Maar we wisten eerst nog niet waar, ik kende een aantal zaken die goed waren maar dat was te ver fietsen, mijn maat zweert bij Musti op het station maar dat zou te makkelijk zijn. Er moesten risico’s zijn, angsten die overwonnen moesten worden.

 We bevinden ons in de wijk Nazareth in Maastricht. En sinds ongeveer 2 jaar zit daar nummertje 28. Nu was ik er een keer geweest en toen was ik niet te spreken eigenlijk. Een andere poging was wel positief, goed broodje gehaald bij Rosalina. Dit is meer dan een jaar geleden.
Na een paar biertjes waren we eruit. We gaan naar Rosalina!
We werden vriendelijk begroet, een menukaart hoeft niet, we komen voor een broodje kebab. Wat mijn maat meteen opviel ( hij is pro), ze hadden geen bedrijfskleding, geen logo op het bezorgautootje. De kebabber vouwde van aluminiumfolie een soort trechter, en er werden twee stukken turks brood in de oven geschoven.
We keken een beetje rond, en de zaak was leeg, er kwam alleen een gastje op een scooter aan die 3 blikjes energiedrank kwam kopen. Een Belgische nummerplaat in deze wijk….. ach laat maar.
Het vlees voor onze broodjes kwam uit een bak, en werd opgewarmd in een pan, en er werden gyros-kruiden over gestrooid. Mijn maat was zeer oplettend, eerst ging er groenvoer in, kool, ui, tomaat, komkommer, sla. Een vega einde van je broodje. De kebabber spoot knoflooksaus in het broodje (er werd niet gevraagd welke saus we wilden) en vulde de broodjes, aluminiumfolie dicht en klaar. De prijs: € 4,50,- per broodje. Eenmaal terug werden de twee folie trechters geopend, en ja hoor……meteen vlees op de grond. Het vlees zelf was prima, mals, gekruid. Het broodje was goed gebakken in de oven, de knoflooksaus was vrij heftig, mijn maat vond dat wat minder. Maar halfverwege lekte zijn broodje, dus misschien was daarom die aluminium folie trechter gevouwen, als opvangbak!
Het was een goed gevuld gevuld broodje, maar…….zoals gedacht met een vega einde. Maar we vergeven het ze. Eenmaal thuisgekomen besloot ik wat rescensies op te zoeken, en die waren niet best. Nu zou ik er niet voor kiezen om te laten bezorgen als ik het zo lees maar ok, dan gewoon even halen is een veilge keuze.  www.rosalina-maastricht.nl

We geven Rosalina 3 van de 5 schapen.

https://www.google.nl/maps/place/Kasteel+Montfortstraat+28,+6222+TM+Maastricht/@50.8639313,5.714119,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x47c0e9e53cf54a65:0x4bad2ab1d14d272b?hl=nl

Tags: · , , ,

2 reacties tot nu toe ↓

  • 1 Bob Kepap // okt 26, 2015 at 16:46

    Mooi verhaar, maar gewoon terug naar Musti dus.

  • 2 Bob Kepap // okt 26, 2015 at 16:47

    Met een l dan…

Reageer