KEBABREPORTERS

De site waar het allemaal om draait.

KEBABREPORTERS header image 2

Utrecht, Pally

18 december 2010 door Bert · 1 reactie

Ik baal! Niet alleen van alle kerstnummers op de radio die ik alleen kan zien als extreme vorm van zelfkastijding. Ik baal vooral van de kebabzaakdichtheid in de omgeving van Tiel. Tiel zelf doet het goed met zo’n 15 zaken maar in de verdere omgeving daalt het met hoog tempo. In tegenstelling tot Amsterdam waar je in vrijwel elke straat voor een broodje terecht kan moet ik inmiddels 2 uur fietsen of een half uur in de trein zitten om een nieuwe zaak te recenseren. Gelukkig weerhoudt dit mij niet.

Afgelopen week pakte ik daarom uit mijn werk eerst de trein naar Utrecht omdat de tijd na mijn voorlaatste broodje weer eens te lang was. Ik bevond mij binnen enkele minuten wederom in de Amsterdamsestraatweg. Zag snel een voor mij onbekende toko “Pally” en stapte naar binnen. Een kleine kebab anex frietzaak waar je kunt afhalen en als het echt moet op een van de 2 krukken bij een plank aan de muur kunt plaats nemen om binnen je voer te nuttigen. De kosten voor een broodje zijn 3,50. Broodje onder de grill. Vlees uit de bain marie. Salade? ja. Ui? ja. Zigeuner sla?? ja. Even voor de duidelijkheid. Alles waarvan de verkoopster denkt dat het op een broodje kebab kan had ik ja op gezegd. Al was het haring geweest. Blijk ik het smerig te vinden kraak ik het daarna wel af maar als zij denkt dat het kan ben ik niet te beroerd het te proberen.

Oke… komen we nu weer bij het eindoordeel aan. Dit was helaas niet al te best. Het broodje was niet lang genoeg geroosterd. De salade was standaard ijsbergsla. ui is ui. Zigeunersla is zure wortel en witte kool. Het vlees was meer koud dan warm. Als ik dit alles bij elkaar optel wordt dat gewoon een onvoldoende. Jammer maar gelukkig heeft de straatweg een groot aanbod waar ik nog steeds niet doorheen ben.

Amsterdamsestraatweg 225
3551 CC Utrecht
06 25212914

https://www.google.nl/maps/place/Amsterdamsestraatweg+225,+3551+CC+Utrecht/@52.0998833,5.101676,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x47c66f6cfe931621:0xfdf3066cccc92a9c?hl=nl

Tags: · , , ,

1 reactie tot nu toe ↓

  • 1 Bob Kepap // dec 18, 2010 at 22:35

    Wat die kerstnummers betreft: Even door de pijngrens en het wordt weer leuk. Bob Dylan die net voor zijn overlijden nog om kerst kermt. Moet je ten minste een keer voor een kwart gehoord hebben.
    And if all else fails: Grandma got run over by a reindeer.
    Hoewel, als je het behandeld als Kebab recensie blijft alleen Lennox over..
    Advies: Als de verkoopster over friet begint: toch weigeren. Tenzij ze een kerstmuts opheeft natuurlijk.

Reageer