KEBABREPORTERS

De site waar het allemaal om draait.

KEBABREPORTERS header image 2

Utrecht, Oaseboom

13 maart 2011 door Bert · 9 reacties

Ik ben afgelopen week in Utrecht afgezet. Niet op de manier dat ik met iemand mee reed. Nee op de manier dat ik veel te veel heb betaald voor een broodje kebab dat in geen enkel opzicht aan mijn verwachting voldeed. Net voor de Neude tegenover de postbank zit pizzaria en grillroom Oaseboom. Misschien dat deze zaak een redelijk fatsoenlijke pizza kan maken maar van het maken van broodje kebab hebben ze duidelijk geen kaas gegeten.

De toko heeft diverse tafeltjes waaraan gegeten kan worden en een schone uitstraling. De mensen die binnen zaten te eten hadden allemaal pizza dus ik had nog geen idee of zie hier überhaupt kebab hadden of alleen maar pizza en shoarma. Eenmaal achterin de zaak bij een menukaart te zijn beland zag ik onderaan op het menu broodje döner kebab (groot) 5 euro. Een zeer tegenvallende prijs maar het moest maar. Ik had honger, haast en stond in een nog niet gerecenseerde tent. Tevens heb ik besloten me erbij neer te leggen dat sommige tenten een onredelijk bedrag vragen voor een broodje. Er is altijd een gek (zoals ik) die het betaald. Voor dat beetje meer geld zou het ook mogelijk moeten zijn een uitstekend broodje te leveren. Gebeurt dat niet is het belangrijk trouwe lezers te behouden van een erg duur en tevens slecht broodje. Hetgeen hier het geval is. Het ging na de bestelling namelijk meteen al mis. Er verdween een pita in de oven. Godverdegodver dit wordt wat. Een paar minuten later ging er een hoeveelheid vlees uit de bain marie in het broodje. Er werd wat uit een salade bak gegraaid en vervolgens aluminiumfolie omheen gevouwen. Samen met een bakje knoflooksaus kreeg ik dit in een tasje mee. Ik meende mij te herinneren dat ik had gezegd dat ik het broodje wou meenemen maar ook meteen wou opeten. Lopend een broodje uit de folie vouwen en met een bakje knoflooksaus beschenken werkt niet echt. waarschijnlijk kennen ze geen andere manier om een maaltijd mee te geven. Ik besloot buiten de eerste de beste plek te zoeken om het broodje met de saus te combineren en te constateren hoe erg het los van de pita was. Helaas was het verder dus ook niet al te best. De salade bestond uit sla. Ja, alleen een paar gesneden stukjes ijsbergsla. Niks meer en niks minder. Nou ja, wel wat minder eigenlijk. Het was niet echt veel en ook niet bepaald vers. De knoflooksaus was erg dik waardoor het bovenop het broodje eindigde en dus ook in een paar happen op was. Hetzelfde gold voor de sla en dus eindigde met een pita vlees. De pita ga ik geen woorden meer aan vuil maken. Iedereen weet dat dit kut is en niet door de beugel kan. Ik bestel verdomme geen shoarma. Het enige niet verkeerde aan dit broodje was het vlees. Ik weiger echter deze toko daar credits voor te geven. Dit is namelijk duidelijk een kwaliteit van het beest niet van de zaak. Vlees is lekker. Punt! Daar heeft het dier zelf zijn best voor gedaan maar de zaak niet. Een zaak kan kiezen voor kwalitatief echt goed vlees of het weten te verpesten zonder toedoen van het desbetreffende lammetje. Het laatste is het enige wat de zaak niet had weten te verpesten verder was het dus ronduit slecht. Ik eindigde met een kutgevoel en smerige klauwen. Servetjes waren kennelijk ook overbodig

Potterstraat 2a
3512TA Utrecht
030-2381835

https://www.google.nl/maps/place/Potterstraat+2A,+3512+TA+Utrecht/@52.09362,5.1172168,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x47c66f448756dc91:0xe87bb1e33d850462

Tags: · , ,

9 reacties tot nu toe ↓

 • 1 Jan Beton // mrt 13, 2011 at 14:15

  Goed kut dus.

 • 2 bas // mrt 13, 2011 at 17:23

  ik ga jullie ass zo beaten met mn berlijnverhaal mang!

 • 3 Jan Beton // mrt 13, 2011 at 17:48

  Ik kan niet wachten

 • 4 Delicatesther // mrt 13, 2011 at 19:51

  Ik ook niet. *tikt achter elkaar haar vingers één voor één op haar bureau*

 • 5 bert // mrt 13, 2011 at 21:43

  Dan kom ik vervolgens maar weer met een nieuw dieptepunt als het gaat om kebab. Wat ik vanochtend heb gegeten gaat echt veel te ver….

 • 6 Laila // feb 8, 2012 at 03:14

  Sorry maar deze mening kan ik niet met je delen. Jammer van deze slechte ervaring! Ik kom er jaren en eet er werkelijkwaar heeeerrrlijk! Ook in mijn omgeving zijn de reacties altijd positief! Lekker eten & goede service!

 • 7 Bas // feb 8, 2012 at 08:51

  een pita? vlees uit het bakkie? alleen knoflooksaus? Nee, heel jammer maar het blijft gewoon kut. Of eet je altijd pizza?

 • 8 Delicatesther // feb 8, 2012 at 12:18

  Ik was er van de week nog. Gebaseerd op de recensie maar iets anders gegeten. De pizza met ‘differend meat’ was lekker. WC beneden is uitermate ranzig.

 • 9 Martijn van Hulst // nov 1, 2012 at 17:21

  Ik heb zo mijn eigen ervaring met deze zaak. Snap dan ook niet dat jij het vlees wel lekker vond als kenner. Het vlees was goor, oud en waarschijnlijk gemaakt uit dingen die geen van allen ooit dier zijn geweest. Ik heb de hele nacht wakker gelegen omdat ik hier een broodje döner op nuchtere, lege maag genuttigd had! Waarschijnlijk dat ik inderdaad zoals de NWVA al geconcludeerd had gewoon een broodje poep heb voorgeschoteld gekregen. Deze mensen zijn crimineel, vermijden als de pest voor je eigen gezondheid.

Reageer