KEBABREPORTERS

De site waar het allemaal om draait.

KEBABREPORTERS header image 2

Utrecht, Kebab to go

26 juni 2012 door Bijdrage · 4 reacties

Bijdrage van Mischa

Aangezien in weer eens een klustik heb en dus lekker druk ben in huis, dit keer moet onze slaapkamer eraan geloven. Nu zijn we ondertussen alweer ruim een week verder maar het vordert.
Ik weet dat het jullie waarschijnlijk niet veel interesseert en juist daarom ga ik vertellen wat ik allemaal al gedaan heb op die kamer :)

Vorige week maandag begonnen met een mooi nieuw kunststof Velux klapraam plaatsen in het schuine stuk van de slaapkamer, daarna de hele boel geisoleerd, nieuwe electra aangelegd, gipsplaten er tegenaan, gipsplaatschroefjes en tussenruimtes weggewerkt en de boel in de verf. Nu hebben we ook nog een nieuw bed gekocht, lekker ruim 180×200. Zo’n boxspring met achterwand. Heel mooi maar erg vervelend dat het stopcontact nu precies achter die achterwand verdwijnt. Het was duidelijk, een nieuw project bood zich aan aan de andere kant van de slaapkamer en daar had ik wel zin in.
Er komt nu een nieuw stukje muur, met daarin de leidingen van de verwarming gelijk weggewerkt, 2 nieuwe stopcontacten op +- 20cm van de vloer en 2 nacht/leeslampjes naast elke kant van het bed… alsof ik ooit lees in bed maar het staat leuk.

Anyway, deze Zaterdag begonnen met s’ morgens boodschappen doen bij de AH XL op Overvecht aangezien de AH in Nieuwegein nog steeds zonder stroom zat. Na de lunch met Clau en de kleine man naar de Praxis om wat inkopen te doen om te kunnen starten met het wandje. Eenmaal thuis gelijk aan de slag, dit was dus vandaag, de eerste 2 gipsplaten zitten er al tegenaan en de electra is al klaar maar er moet nog wel wat gebeuren.

Aangezien ik druk was en Clau het al de hele week over Turkse pizza/kebab heeft besloot ze om eens op thuisbezorgd.nl rond te kijken en vond een nieuwe kebabtent in Utrecht op Kanaleneiland incl. bezorgservice. Kebab To Go. Ik moest even komen kijken naar wat ze allemaal hadden. Het werd een groot broodje kebab, hoe verrassend. Zelf nam ze een Turkse pizza doner deluxe. Ik besloot er nog een harira soepje bij te nemen a 2,5 euro.

Ingevuld dat we de bestelling om 17:15u wilde hebben, om 16:55u gaat de deurbel. In ieder geval op tijd laten we maar zeggen. Snel nog wat op tafel aan groenten, de kleine man moet genoeg vitamientjes binnenkrijgen en iedereen aan tafel.

De harirasoep was goed, ik heb ongeveer de helft op en rest was ik kwijt aan onze kabouter…. die vond het wel heel erg lekker, prima, ik heb mijn kebab nog. Ook Clau dacht dat ze nog kebab had maar die kwam bedrogen uit, de ‘Turkse pizza deluxe doner’ was ineens niet zo luxe meer zo zonder doner! Dan is 4 Euro ineens wel heel erg veel voor een pizza met en beetje sla en 3 stukjes tomaat.
Jammer, minpuntje heren!
Groot broodje doner kost 5 euro en bestaat uit een 1/4 stuk turks brood die duidelijk in de grill was geweest, lekker knapperig. Daarin zit een flinke hoeveelheid sla met wat stukjes tomaat en een mindere hoeveelheid vlees. Ik miste de ui, meer als die 3 ingredienten is een luxe, maar die 3 is echt wel een vereiste vind ik. De saus werd netjes los bezorgd, 2 bakjes sambalsaus en 2 bakjes erg goeie knoflooksaus.

Qua smaak geen klagen, broodje was erg lekker. Vlees was echt goed en aangezien de teleurstelling af te lezen was op het gezicht van mijn vrouwtje heb ik toch maar wat vlees afgestaan zodat ze toch nog enigzins een pizza doner had.

Ik zou er zo weer bestellen maar aan de deur toch mijn bestelling controleren de volgende keer.

Kebab to go Utrecht
Marco Pololaan 363-365
Utrecht Kanaleneiland

https://www.google.nl/maps/place/Marco+Pololaan+363,+3526+GG+Utrecht/@52.0664571,5.0981703,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x47c665915e7168c1:0x989c3a9b30618059?hl=nl

Tags: · , ,

4 reacties tot nu toe ↓

 • 1 Vriendin Nummer B // jun 26, 2012 at 16:31

  Bezorgkebab blijft ’n risico, maar wel props voor een nieuwe ontdekking in Utrecht!

 • 2 Delicatesther // jul 6, 2012 at 09:46

  Kanaleneiland. Daar kom ik nooit.

 • 3 Lisa // jul 10, 2012 at 14:34

  Kebab to go is echt niet te eten!! Mijn man heeft daar maandje geleden 2 broodjes gehaald.. Ze zijn ten eerste veels te duur en niet lekker. Vond dat vlees niet echt lekker het stonk.. Na 1 hap hebben we hem weg moeten gooien. Omdat ik zwanger ben had ik er heel veel zin in, dus is hij naar het winkelcentrum van Kanaleneiland gegaan. Donerix. Broodje doner kost maar 3 euro!! Heerlijk verse sla verse saus en veel vlees. Het is echt een toptent ben er daarna zelf heen geweest. Heel klantvriendelijk nette personeel, en een meisje achter de kassa ideaal ze was ook heel behulpzaam en klantvriendelijk. Geeft een prettig gevoel.. Sindsdien halen we elke dingsdag onze broodjes daar..

 • 4 Tedje Agga // jul 13, 2012 at 11:46

  Ik ben niet zwanger en heb ook wel eens zin in kebab….gekkerd die ik ben.

Reageer