KEBABREPORTERS

De site waar het allemaal om draait.

KEBABREPORTERS header image 2

Arnhem, Pasam

10 oktober 2010 door Bert · 22 reacties

Zo´n anderhalve maand geleden stond er een mooi stuk op deze site van Jan. Even dacht ik dat hij gescoord had maar het bleek te gaan over een broodje kebab dat hij op lowlands had genuttigd. Nou bleek dit broodje te zijn bereid door een maker die zich totaal niet schaamt voor zijn product en ook bijzonder positief met kritiek wist om te gaan in zijn reactie op het stuk. Kebabber Ufuk gaf aan ook een toko in Arnhem te hebben en daar nog meer tijd te kunnen nemen om zijn best te doen voor de klanten. Aangezien Arnhem voor mij maar een half uurtje rijden is besloot ik deze avond mevrouw Bert mee uit eten te nemen en te kijken of  deze tent echt zo goed is als deze beste man vertelde. Niets bleek minder waar!

De toko in Arnhem heet Pasam en bevind zich in het centrum van Arnhem een straat achter de Korenmarkt. op nog geen 10 meter afstand van deze zaak bevindt zich de Döner king. Ik heb er niet gegeten maar kan je nu al dit aanraden… Loop 10 meter door naar Pasam gek! Waarom? Omdat deze toko fucking goed voer voorschotelt! Je zal miscchien denken wat is dit voor een lofzang maar die is terecht. Ja inderdaad deze tent is gewoon goed. Niet gewoon goed. Fucking goed! Een pareltje. Ode aan deze toko! Alles was tot in de puntjes verzorgt. Binnen ziet alles er netjes uit. Leuke mediteraanse inrichting. Het is niet al te groot maar er is toch op een gezellige manier plek geboden voor zo’n 30 man. 2 heerlijk ogende mooi gestapelde spitten kijken je aan vanaf het moment dat je binnen stapt. Kip en Kalf. Dit gaat goed worden zei ik al tegen mezelf. Ondanks dat ik al wist wat er gegeten ging worden werd de kaart toch nog even doorgenomen. Het broodje bleek 3,50 te gaan kosten. Dat is een mooie prijs. Het menu is zeer uitgebreid. Van Turkse linzensoep tot broodjes Mustafa. Geen flauw idee wat dat laatste inhoud maar ik ben eigenlijk wel erg benieuwd geworden. Toch werden er toen onze bestelling netjes aan de tafel werd opgenomen gewoon 2 broodjes kebab besteld. Dat is de shit waar we voor komen namelijk!

Waar kwamen we voor? Voor de shit! Zoals je hem hoopt te krijgen. Zoals je hem lust. De manier waarop het hoort!  Je broodje komt hier op een bordje en in een papieren zakje. Niet de standaard döner zak maar een met eigen druk. Deze toko heeft echt alles tot in de puntjes uitgewerkt. Netjes een vork erbij om datgene wat uit het broodje major lazert ook nog naar binnen te kunnen werken. Helemaal goed. Maar wat eet je dan precies? Een heerlijk vers kwart Turks brood. Goed geroosterd! Dagvers groenvoer bestaande uit sla, komkommer, tomaat, ui en rode kool. Als extra krijg je er ook nog wat feta bij. 3 flessen sausen staan al klaar op de tafel om je broodje extra op smaak te brengen. Fles de hoeveelheid die je zelf wil er lekker overheen! Waaroverheen? Over fucking lekker vlees! Dat deed het hem vooral. Het vlees. Wat was dat chronisch lekker! echt heerlijk gekruid. Zo kom je het zelden tegen. Na de eerste hap riep ik onmiddelijk top 3! Ik noem een Ibo, een Orkide. Toko´s die zich samen met Pasam eenzaam aan de top van de kebabladder bevinden. Echt uitstekend. Dit kan ik iedereen aanraden.

Aangezien mevrouw Bert een klein vrouwtje is met een nog kleinere maag kon ik als toetje nog een half broodje naar binnen werken. Ik ben een gelukkig man. De tent geeft zelf trouwens aan dat hun specialiteit de kipkebab is. Hiervoor betaal je 50 cent meer maar ik weet nu al dat dit het geld waard moet zijn. Aangezien hetgeen ik at geen specialiteit is. Hoe goed moet de specialiteit dan wel niet zijn?

Varkensstraat  33
6811GN Arnhem

Tags: · , , ,

22 reacties tot nu toe ↓

 • 1 Jan beton // okt 10, 2010 at 04:08

  Je kon gewoon niet wachten hè? Maar of ze hebben je omgekocht of dit is echt goed… Ik heb iig. Honger nu

 • 2 Votske // okt 10, 2010 at 08:27

  pasam is inderdaad de shit!
  gelukkig woon ik in Arnhem en kan ik minstens 2x per week na het stappen er eten!

  broodje mustafa is kwart turks brood met kip en kaas en dan gegrilled. prima voer!

 • 3 Bas // okt 10, 2010 at 08:54

  woooooooooooooooo

 • 4 nanne // okt 10, 2010 at 09:56

  in de varkens straat….

 • 5 Ben Brak // okt 10, 2010 at 10:19

  klinkt goed!

 • 6 Delicatesther // okt 10, 2010 at 10:45

  Kijk, nu wil ik al helemaal naar Arnhem om te gaan reporten!

 • 7 Bert // okt 10, 2010 at 11:04

  Geduld is idd niet een van mijn beste kanten.. En omgekocht ben ik zeker niet. Gewoon een anoniem report. Hierdoor miste de rode loper en buikdanseressen helaas wel.. maar ach

 • 8 Bob Kepap // okt 14, 2010 at 20:02

  Zodra ik in de DeliCA fase zit heb ik een doel…. Tenslotte is Arnhem hier dicht bij…

 • 9 House of Kebab // nov 6, 2010 at 02:57

  Beste reporters,

  bedankt voor de positieve reactie’s. had er wel naar uitgekeken om jullie te mogen verwelkomen, maar mijn dienst zat er al op voor die dag.
  het doet ons goed om te horen dat jullie goed zijn ontvangen en het belangrijkste is dat jullie tevreden waren over onze ‘toko’ en product. als we van de experts een prima krijgen, dan ‘keep up the good work’.
  ik wil er wel bij zeggen dat we nooit getwijfeld hebben aan onze kwaliteit (hoop dat het niet te arrogant overkomt :D)

  ook al is kebab een snelle hap, je kan er een ware maaltijd van maken. je moet er dan wel de tijd voor nemen en alles zorgvuldig doseren en bereiden. ik weet niet of jullie (de voorrondes van) masterchef hebben gevolgd. maar daar was een vrouw die meedeed aan dat programma met een hamburger. eerste instantie was de jury sceptisch, maar na het proeven waren ze helemaal verkocht. en dat is de ervaring die wij aan onze gasten mee willen geven. iedereen moet onze ‘toko’ verlaten met een brede glimlach en een goed gevulde maag. maar niet te, bij vertrek moet je altijd trek hebben in een tweede. geen honger, maar trek.

  en dan heb ik goed nieuws voor onze kebab-vrienden. volgend jaar zijn we gewoon weer van de partij tijdens Lowands. de organisatie was zeer tevreden over ons. en dit hebben we natuurlijk allemaal te danken aan jullie. want jullie hebben al die broodjes verslonden en zijn er met een brede glimlach vandoor gegaan. en zij zagen die glimlach.

  Ik zeg: Love, peace and Kebab!!!

  Mvg,

  Ufuk: de trotse runner van Pasam

 • 10 Jan Beton // nov 6, 2010 at 08:10

  Haha, mooi dit :)

 • 11 Bas // nov 6, 2010 at 10:59

  ik heb trek!

 • 12 Delicatesther // nov 6, 2010 at 14:20

  Ik ook.

 • 13 Jan Beton // nov 6, 2010 at 17:41

  Volgens mij heb ik dus echt al een maand ofzo geen kebab gegeten. Het gaat niet goed met me dus, dit kan zo niet langer… Een maand zonder kebab?!

 • 14 Evaluatie 2010… // dec 30, 2010 at 15:39

  […] Pasam, Arnhem: Haute cuisine! Alles tot in de puntjes verzorgd. Geen minpuntjes. Wel extra’s. De kwaliteit […]

 • 15 Tedje Agga // apr 22, 2011 at 14:00

  klinkt goed dit….jammer dat ik waarschijnlijk nooit een geldige reden zal hebben om in arnhem te zijn…..misschien burger’s zoo maar eens bezoeken en dan hier kebab eten.

 • 16 Captain Kebab // jun 8, 2011 at 11:25

  Volgende week moet ik in Arnhem zijn. Als startende kebabreporter rijdt ik even langs deze hut denk ik.

  En burger’s zoo is ook leuk Tedje.

 • 17 Jan beton // jun 8, 2011 at 12:05

  Toevallig. De 22e ga ik speciaal voor deze tent naar Arnhem

 • 18 Tilburg, Mundial, House of Kebab // jun 21, 2011 at 21:32

  […] Jullie schrijven toch ook stukjes? Wij staan al een keer op jullie site. Wij zijn aangesloten bij Paşam uit Arnhem. Ik kreeg het meteen nog meer naar mijn zin. Mijn voorliefde voor deze Arnhemse toko heb […]

 • 19 Gebruiker1800 // jul 24, 2011 at 23:56

  Deze site is echt werkelijkwaar fantastisch. Ik heb er een uur op rond gezeten. Top man. Groots dit.

 • 20 Bas // jul 25, 2011 at 06:49

  thanks!

 • 21 Bas // mei 23, 2012 at 17:27

  ik heb hier laatst gegeten en het was inderdaad erg goed te doen…

 • 22 Elisa // sep 24, 2012 at 17:40

  De man achter de toonbank van pasam is echt onbeschoft! Toen ik vroeg of ik al aan de beurt was zei hij tegen me dat ik mijn bek moest houden.. Zo praat je niet tegen klanten! Ik ga voortaan naa Doner King!

Reageer